Svein Kåre Stakkeland (se video) ble av Q-Meieriene i 2020 kåret til årets ildsjel for uvurderlig innsats i sitt lokalmiljø. For å kunne ha et tilbud til barn og unge er den frivillige innsatsen som legges ned av utallige frivillige helt avgjørende for å gjøre bygda attraktiv å bo i og flytte til.

Svein Kåre er leder i Knaben og Fjotland IL og har vært aktiv som utøver og frivillig omtrent siden han ble født i 1972. I alle disse årene har han opplevd å alltid ha lokalbanken ved sin side som en viktig støttespiller. Vi har skapt mye fint sammen opp gjennom årene, helt siden klubbene ble etablert i 1947 og 1969 har banken og idrettslagene øverst i dalen stått sammen.

Tradisjonen fortsetter og det er man også i dag blant alle de unge skiskytterne som trente på Kvinesdal Stadion mens vi var på besøk en ettermiddag i september. De unge lovende storkoser seg.

- Vi jobber så godt vi kan med å rekruttere nye til skiskytinga og har lyst til å ha et stort og godt miljø med et tilbud til mange, sier Svein Kåre.

Da er det viktig med en trofast og god støttespiller i banken som vi har hatt i alle år. Det er en dyr sport å drive med og vi prøver å gjøre det så billig som mulig slik at flest mulig kan være med,sier ildsjelen fra Stakkeland på Kvinlog.