Tonstad IL har fått Kvinesdal Sparebank med på laget som ny hovedsponsor

Som lokalbanken i Sirdal er Kvinesdal Sparebank opptatt av å være med å legge til rette for lokal aktivitet både innen idretts- og kulturliv.

Sirdølene har tatt oss imot med åpne armer, og vi ønsker med denne avtalen å gi noe tilbake til lokalsamfunnet i Sirdal.

Tonstad IL inkluderer Feed skiarena og er med sine drøyt 400 medlemmer den største organisasjonen i Sirdal kommune. Medlemmene er i hovedsak spredt ut på aktiviteter som fotball, langrenn og skiskyting.


Feed Skiarena

Feed Skiarena fremstår i dag som et unikt idretts- og aktivitetsanlegg, både for rekreasjon, trening og konkurranser. Flere landslag i skiskyting har benyttet Feed som base på treningsleirer, og tilbakemeldingene er unisont positive. Kombinasjonen av fasiliteter og vakker natur som gir lagene mulighet til å leve i «isolasjon» er en viktig faktor for mange.

Tonstad IL har vist at dugnadsånden fremdeles står sterkt i lokalsamfunnet, og kan bl.a. skilte med å ha gjennomført et vellykket norgesmesterskap i rulleskiskyting i 2017 på Feed skiarena. Her var utøvere som Johannes Thingnes Bø, Marte Olsby Røiseland og Henrik L’Abèe-Lund på startlisten.

Vinterstid arrangeres det også skikarusell for barn, som samler et stort antall barn på Feed.

Det er ikke bare Sirdøler som bruker anlegget, klubbussen til Knaben og Fjotland idrettslag er ofte å se på Feed skiarena. De lokale lag og foreninger binder således bygdene våre sammen, og det er flott å se at det samarbeides på kryss av kommunegrenser.

 

Høyt aktivitetsnivå med hovedfokus på barn og ungdom

Tonstad IL kan skilte med et seniorlag for herrer i 5. divisjon, men idrettslaget har også juniorlag for både jenter og gutter samt om lag 10 ULIKE lag innenfor barnefotballen.

Den tradisjonstunge Tonstadturneringen som over flere tiår har samlet fotballspillere fra Lyngdal i ØST til Stavanger i vest er også et fast punkt på årshjulet til Tonstad IL, men den tradisjonstunge turneringen må nok som mange andre arrangementer dessverre vike for covid-19 i 2021.

Dette er imponerende når man sammenligner med andre klubber i regionen, og det viser at idrettslaget drives godt!

Det er viktig for Kvinesdal Sparebank å være med som en positiv drivkraft for vekst og utvikling av lokalsamfunnet.  Tonstad IL er helt klart en viktig aktør på Tonstad for å skape et godt lokalsamfunn der det er godt å bo og godt å vokse opp.  Det er viktig og med stor glede at Kvinesdal Sparebank kan være en bidragsyter til videreutvikling av Tonstad IL.