- Det paradoksale med husbygging - som er en av livets største avgjørelser, er at det skal gjennomføres i den mest hektiske og kritiske fasen i livet. Da er det viktig med gode støttespillere i form av venner, familie og en bank som jobber for at vi kan nå målene våres, forteller Scott Basgaard.

Renate og Scott Basgaard var på utkikk etter en bank som kunne hjelpe dem med å gjennomføre boligprosjektet. Da de kom over Kvinesdal Sparebank, bestilte de et møte med bankrådgiver. 

- Vi trodde møtet kun kom til å handle om å få ut boliglånet, men samtalen tok en overraskende vending.

Realiser din boligdrøm - Bestill HØR-samtale her

Kvinesdal Sparebank i ryggen: I den hektiske fasen som medfølger bygging av ny bolig, er Scott Basgaard fornøyd med å ha Kvinesdal Sparebank i ryggen.
Kvinesdal Sparebank i ryggen: I den hektiske fasen som medfølger bygging av ny bolig, er Scott Basgaard fornøyd med å ha Kvinesdal Sparebank i ryggen.

HØR-samtale

Det viste seg til at paret hadde bestilt time til en HØR-samtale, en helhetlig økonomisk rådgiversamtale.
- En HØR-samtale skal hjelpe kunden med å nå drømmene sine og få en bedre forståelse for sin egen økonomi, forteller salgssjef for Kvinesdal Sparebank, Ulrik Svindland. 

HØR-samtalen går igjennom kundens økonomi idag, hva man må gjøre dersom noe skulle skje, fremtiden og hvordan man kan sikre verdier.

- I Kvinesdal Sparebank sier vi at det meste løser seg over en kopp kaffe. Med det mener vi at vi tar oss tid til kundene våre og forsøker å skreddersy en unik løsning tilpasset hver enkelt kundes behov.

Småbarnsforeldrene opplevde god nytte av HØR-samtalen. De fant ut at boliglånet og renten alene kanskje ikke var det viktigste i den store sammenhengen. - Samtalen åpnet en helt ny bankverden for oss. Banken fokuserte på det store økonomiske bildet, og ikke «bare» på boliglån og pris. I møtet tok de oss igjennom en totalitet av vår økonomi, forteller Renate.

I tillegg kom Kvinesdal Sparebank med det mest konkurransedyktige forslaget under byggeperioden. Allerede et par dager etter vårt første møte ble vi kontaktet og fikk presentert et forslag på hvordan finansieringen kunne løses. Dermed kunne banken hjelpe oss med å realisere boligdrømmen, samtidig som de sørget for å gi oss økonomisk trygghet resten av livet.

- Nå vet vi at vi er sikret mot å stå dårlig i det økonomisk dersom noe uforutsett skulle skje, og hvordan vi samtidig kan spare til ytterligere drømmer, forteller småbarnsforeldrene.

Nå målene dine - Bestill HØR-samtale her

En sikker økonomisk fremtid

Renate og Scott er spesielt fornøyde med bankrådgiveren som fikk de til å tegne personforsikring.
- Hvis vi hadde tatt opp boliglån, men ikke tegnet økonomisk trygghet kunne vi stått dårlig i det om noe uforutsett skulle skje. I verste tilfelle måtte vi ha solgt huset og risikert å ha dårlig økonomi resten av livet. Like ille er det hvis vi ikke hadde tegnet forsikring på barna våre. Det var mye å lære og ikke minst mye å ta fatt i!

Unngå enkle økonomiske tabber - Bestill HØR-samtale her

Pensjon og forsikring kan oppleves som komplisert for mange, men paret føler at dette ble formidlet på en forståelig og lettfattelig måte.
- Ikke minst var det interessant! Vi fikk svar på alt vi lurte på og lærte mye nytt.

«Dine drømmer – vår utfordring!»

Småbarnsforeldrene stiller seg bak at Kvinesdal Sparebank lever opp til sin visjon: «Dine drømmer – vår utfordring!»- Kvinesdal Sparebank skilte seg særskilt ut, både med service-vilje og et konstruktivt forslag som oppfylte vår store boligdrøm, forteller det fornøyd paret.

- Bankrådgiveren arrangerte til og med Teams-møte med familiemedlemmer i Amerika, og har vært tilgjengelig på sms og telefon langt utover bankens åpningstider. Det har vært helt fantastisk!

Kvinesdal Sparebank har blitt viktig for familien. Banken er rett i nærheten og lett tilgjengelig.

- Banken skal bli med oss videre for å oppfylle våre øvrige planer og drømmer. Vi har anbefalt Kvinesdal Sparebank til hele familien og alle vennene våre, avrunder småbarnsforeldrene. 

Finn ut hvordan du kan nå din boligdrøm - Bestill HØR-samtale her

HØR-samtale: HØR står for Helhetlig Økonomisk Rådgivning. Et unikt tilbud som gir oss grunnlag for å skreddersy løsninger tilpasset din økonomiske situasjon – aktuelt for alle! Gratis og ikke tidsavgrenset samtale med bankrådgiver.

En ny bankverden åpnet seg: Etter HØR-samtalen med Kvinesdal Sparebank, har familien Basgaard opplevd å ha mer kontroll over fremtiden og økonomien.
En ny bankverden åpnet seg: Etter HØR-samtalen med Kvinesdal Sparebank, har familien Basgaard opplevd å ha mer kontroll over fremtiden og økonomien.