Vi vet bedre enn de fleste hvor mye arbeid som ligger bak etableringen av sin egen arbeidsplass, og Aurelija har vist en utrolig stå-på evne gjennom etableringsfasen.

Kvinesdal Sparebank er stolt av å få være med å bidra til at LOKALE drømmer realiseres.
Det å se at kunder som Aurelija lykkes, er med på å inspirere oss i vårt videre arbeid med å stimulere til vekst i Kvinesdal.

Pizzabakeren i Kvinesdal har siden oppstart 12. juni omsatt for imponerende 2 MILLIONER og solgt ca. 11.000 pizzaer. Dette tilsvarer omtrent en pizza hvert 10. minutt døgnet rundt i snart 3 måneder. Legger man 11.000 pizzaesker ved siden av hverandre, vil distansen tilsvare avstanden fra Pizzabakeren’s lokaler på Åmot og ut til Øye skole.

Pizzabakeren tilfører Kvinesdal mer enn kun pizza og brus. Hos Pizzabakeren er det skapt 9 arbeidsplasser, hvor 3 av dem er ungdommer under 18 år.

Arbeidsplasser er nøkkelen til den videre utviklingen av Kvinesdal, og vi må bygge opp under de som har gjennomføringsevne til å bringe en ide fra skrivepulten og ut i praksis.

Kvinesdal Sparebank venter nå på den neste gründeren som trenger finansiell støtte til å realisere sin drøm – ikke nøl med å ta kontakt!

Lykke til videre Aurelija, vi heier på deg – og alle andre lokale gründere!

Kan jeg gi bedriften din ekstra kraft?